Ramos Guitars & Basses

3D GUITAR HARDWARE

Una part essencial del nostre treball és el disseny, no sols el disseny de l’instrument en si, si no de totes les peces que el componen. És ben cert, que existeixen moltíssimes empreses que ja es dediquen a aquesta comesa, i no precisament dolentes. Però, no hi ha res més complaent que crear absolutament tot el que sigui a les nostres mans. El disseny 3D m’ha donat sempre una visió important en el desenvolupament del meu treball i m’ha ofert una infinitat de possibilitats.

En aquesta nova etapa, m’agradaria poder oferir el nostre servei de disseny en 3D a tots els que estigueu interessats.

Podem fabricar qualsevol peça no metàl·lica, golpeadors, plantilles per a fresat, utillatges, tapes de pastilla, incrustacions, diapasons i qualsevol peça que se’t pugui ocórrer sigui standard o qualsevol idea que tinguis al cap i siguis capaç de dibuixar.

single coil cover
hofner pickguard
custom les paul trussrod cover
custom humbucker rings

Un altre servei que us oferim és el disseny 3D de qualsevol hardware que ja estigui fabricat, o si vols fabricar el teu propi hardware, et proporcionem el disseny i els plans perquè un especialista us el fabriqui.

Un dels treballs que més ens demanen, és la realització del teu instrument en 3D, només ens has de fer arribar el teu instrument i nosaltres te’l dibuixem a escala o si vols te la dissenyem i dibuixem perquè te la puguin o puguis fabricar.

Només feu-nos arribar les vostres idees i nosaltres us passem pressupost.

floyd rose 8 strings

Envia'ns la teva idea: